Tractari auto Bucuresti sector 2

Tractari Sector 2 Bucuresti

Masina dvs. s-a oprit in trafic in Bucuresti in Sectorul 2 si aveti nevoie de tractare ieftin si rapid?

Autoturismul nu porneste sau ati fost implicat intr-un accident usor intr-o intersectie din Sectorul 2?

✅ Indiferent daca va aflati in zona Colentina – Iancului – Mosilor – Pantelimon – Tei – Stefan cel Mare sau alta zona din Bucuresti, sunați la 0730 626 656 si vom trimite imediat o masina de tractare la adresa indicata de dvs.

 

❶ Tractari si asistenta rutiera Sector 2

tractari auto bucuresti

Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Daca defectiunea de la autoturism poate fi remediata pe loc, vom face acest lucru in masura in care suntem siguri ca este perfect functionala pentru drum.

Va ajutam oricand sunteti intr-o situatie neplacuta, oriunde in Bucuresti sau imprejurimi, la cele mai decente preturi.

 

❷ Service mobil Sector 2

V-ati urcat dimineata in masina si aceasta refuza sa porneasca? Ati ramas blocat intr-un șanț mai adanc? Ceva este in neregula cu inslatatia electrica?

Detinem un service auto mobil unde avem sisteme si aparatura profesionala de diagnosticare pe calculator pentru a identifica si remedia orice problema. De asemenea, avem un depozit cu piese auto provenite din dezmembrari, ceea ce inseamna costuri foarte mici daca decideti sa va reparati masina la noi.

 

❸ Tractari externe

Ati achizitionat o masina noua sau second-hand din strainatate si doriti s-o aduceti pe platforma la cel mai mic pret si in conditii de maxima siguranta? Sunati-ne si va facem o oferta personalizata in functie de tipul autoturismului. Avem capacitatea de a transporta pina la 4 autoturisme iar la cerere putem veni in ajutorul dvs. cu un trailer cu capacitatea de transport pina la 9 autoturisme.

Avem vasta experienta si garantam ca drumul va fi unul lipsit de emotii. Puteti avea incredere in noi pentru a tracta masina dvs. in conditii de maxima siguranta, rapid si ieftin.

Nu apelati la orice serviciu de tractari auto in Bucuresti, apelati direct la profesionisti: 0730 626 656