tractari sector 6

Tractări Sector 6 București

Indiferent daca te afli în zona Crângași · Drumul Taberei · Ghencea · Giulești · Militari · Regie sau altă zonă din București, suntem la un apel distanță.

✔ TRACTARE AUTO

Oferim servicii complete de tractare auto în Sectorul 6 și alte zone din București sau Ilfov. Deținem mai multe platforme de tractare cu ajutorul cărora onorăm toate cererile dvs. la orice oră din zi sau din noapte. Oferim un serviciu rapid, flexibil și de încredere.

✔ SERVICE AUTO MOBIL

Avem capacitatea de a remorca nu doar autoturisme ci și SUV-uri sau autoutilitare de 3,5 tone. Ne remarcăm față de competitorii din domeniu prin faptul că vom încerca să remediem problema automobilului dvs. chiar la fața locului.

✔ ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Anvelopă dezumflată? Baterie descărcată? Pobleme mecanice sau electrice? Suntem mecanici auto cu experiență și dacă putem remedia defecțiuna, o vom face chiar pe marginea drumului, scutindu-vă de un drum la service auto. Sunați-ne cu încredere!

Tractări Sector 6 București

Mașina s-a defectat în trafic în București în Sectorul 6 și ai nevoie de tractare ieftin și rapid?

Ai fost implicat într-un accident ușor în Sectorul 6?
✅ Sună acum la 0730 626 656 și o mașină de tractare va pleca imediat spre tine!

tractari auto sector 6 bucuresti non stop

Indiferent daca te afli în zona Crângași · Drumul Taberei · Ghencea · Giulești · Militari · Regie sau altă zonă din București, suntem la un apel distanță.

✔ TRACTARE AUTO

Oferim servicii complete de tractare auto pentru București și Ilfov. Deținem o flotă extinsă care se ocupă de toate cererile dvs. la orice oră din zi sau din noapte. Oferim un serviciu de tractare rapid, flexibil și de încredere pentru care nu veți plăti o avere.

✔ SERVICE AUTO MOBIL

Avem capacitatea de a tracta nu doar autoturisme ci și SUV-uri sau autoutilitare de 3,5Tone. Ne remarcăm față de competitorii noștri pentru că ne ocupam de toate aspectele unei tractări, inclusiv asistență rutieră și service auto.

✔ ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Șoferii noștri au experiență nu doar la remorcare ci pot oferi și asistență auto. Dacă putem remedia defecțiuna, o vom face chiar pe marginea drumului, scutindu-vă de un drum la service auto. Sunați-ne cu încredere!

Ce tractăm?

Avem ca echipament de tractare șufe, chingi și cabluri de tractare performante cu ajutorul cărora putem remorca orice tip de autoturism si autoutiliare de marfă.

Tractăm rulote și autorulote, transport utilaje ce pot fi transportate doar cu platforma.
Transportăm motociclete, autoturisme de epocă sau utilaje agricole.

Putem să vă readucem autoturismul înapoi pe drum dacă ați derapat într-un șanț pe marginea drumului din cauza condițiilor meteo sau al unui incident în trafic.

firma tractari auto sector 6 bucuresti

Tractări și asistență rutieră Sector 6

Oferim servicii de tractare auto și asistență rutieră 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Dacă defecțiunea de la autoturism poate fi remediată pe loc, vom face acest lucru în măsura în care suntem siguri că este perfect funcțională pentru drum. Vă ajutăm oricând sunteți într-o situație neplăcută, oriunde în București sau împrejurimi.
Lista noastră de prețuri o poți vedea aici.

Service mobil Sector 6

V-ați urcat dimineața în mașina și aceasta refuză să pornească?
Ați derapat într-un șanț mai adanc?
Ceva este în neregulă cu instalația electrică?

Deținem un service auto mobil unde avem sisteme și aparatură profesională de diagnosticare pe calculator pentru a identifica și remedia orice problemă. De asemenea, avem un depozit cu piese auto provenite din dezmembrări, ceea ce înseamnă costuri foarte mici dacă decideți să vă reparați mașina la noi.
Lucrăm neobosit pentru a ne menține reputația de cel mai bun serviciu de remorcare din București – Ilfov. Prețurile noastre corecte, timpii de răspuns și personalul cu experiență dîn teren vă vor ajuta de fiecare dată când se întamplă să rămâneți cu mașina în drum.

Defecțiune sau accident?

Cheie ruptă în contact? Ai alimentat cu combustibil greșit? Dacă mașina ta are o defecțiune și refuză să pornească, cel mai indicat este să o vadă un mecanic. Avantajul de a ne chema pe noi este acela că, șoferii noștri sunt și mecanici cu vastă experiență ceea ce vă poate ajuta în cazul în care defecțiunea poate fi remediată pe loc. În acest fel, tractarea nu mai este necesară iar dvs. veți achita doar serviciul de diagnoză și/sau intervenția. În acest fel, vă puteți relua deplasarea fără griji, rapid și la un cost minim.
În cazul unui accident rutier fără victime, în care au rezultat doar daune auto, vă putem ajuta cu tractarea autoturismului la service-ul unde doriți să vă reparați mașina. Află mai multe detalii despre daunele auto.

Tractări externe

Ați achiziționat o mașină nouă sau second-hand din străinătate și doriți s-o aduceți pe platformă la cel mai mic preț și în condiții de maximă siguranță? Sunați-ne și vă facem o ofertă personalizată în funcție de tipul autoturismului. Avem capacitatea de a transporta până la 4 autoturisme iar la cerere putem veni în ajutorul dvs. cu un trailer cu capacitatea de transport până la 9 autoturisme.
Dacă doriți să achiziționați un autoturism dintr-o altă țară, vă recomandăm să apelați la partenerii noștri de la Nextcarlease.

Platforme auto disponibile 24/7

Cele 3 platforme auto, disponibile în orice moment, sunt pregătite să ofere servicii atât persoanelor fizice, cât și firmelor, sub forma de contract. Putem transporta motociclete, autoturisme, SUV-uri, dube de marfă, utilaje agricole, totul la prețuri avantajoase.
Serviciul de tractări este disponibil în Sectorul 6 indiferent de tipul de autovehicul. Preluăm autoturismul cu mare grijă și îl vom tracta acolo unde doriți, fie într-un service auto, la înmatriculări auto (RAR Voluntari sau Grivița) sau într-o altă localitate.

Garanție

Platformele noastre sunt disponibile oriunde în Sectorul 6 dar și în alte zone din București – Ilfov datorită programului non stop. Avem ca echipament de tractare șufe, chingi și cabluri de tractare performante cu ajutorul cărora putem remorca autoutiliare de 3,5 Tone. Tractăm rulote și autorulote, diverse utilaje ce nu pot fi transportate decât cu platforma. Putem să vă readucem autoturismul înapoi pe drum dacă ați derapat într-un șanț pe marginea drumului din cauza condițiilor meteo sau al unui incident în trafic.
Avem vastă experiență și garantăm că atât operațiunea de remorcare cât și drumul va fi unul lipsit de emoții. Puteți avea încredere în noi pentru a tracta autoturismul în condiții de maximă siguranță, rapid și ieftin.Nu apelați la orice serviciu de tractări auto în București, apelați direct la profesioniști: 0730 626 656